Jaunā Šokolāde nāk ar lieliem pārsteigumiem
Publicēts 5. augustā, 2009.
LG Electronics (LG), oficiāli atklāj jaunā mobilā telefona LG Chocolate (LG BL40) attēlus un specifikāciju.

Black Label Series ceturtajam mobilajam tālrunim piemīt 4 collu platformāta augstas izšķirtspējas skārienjutīgs LCD ekrāns ar 800 x 345 pikseļu rezolūciju un izcilu attēla kvalitāti. Platformāta ekrāns ar malu attiecību 21:9 ir kas pilnīgi jauns displeju dizainā, nodrošinot panorāmisku, kino kvalitātei atbilstošu efektu. Salīdzinājumā ar citu tradicionālo mobilo telefonu ekrāniem, jaunā tālruņa Chocolate ekrāns apvieno maksimālu ērtumu ar sava priekšgājēja minimālistisko stilu un ikonisko dizainu.

Ar lielo ekrānu, lietotāji var baudīt pārsteidzoši ērtu un vieglu mobilo vidi. Interneta pārlūkošana ir tik viegla, pateicoties 800 pikseļu kvalitātei. Vairs nav nepieciešams horizontāla web lapas pārlūkošana. 4 collu ekrāns piedāvā arī Duālā ekrāna Lietotāja Saskarni, kas spēj vienlaikus efektīvi rādīt divus dažādus ekrānus, palielinot interneta lietošanas ātrumu un ērtības, piemēram, pārlūkojot e-pastu, lietotāji var skatīt vienlaicīgi gan e-pastu listi, gan saturu.

Platformāta HD LCD “Real VGA” ekrāns nodrošina attēlam plašu spektra dabiskas krāsas, padarot fotogrāfijas un video daudz dzīvīgākus, spēles – dinamiskākas, bet dokumentus – pārskatāmākus un vieglāk lasāmus.



“Sākotnējā reakcija, parādoties ziņām par LG Chocolate, ir pārsniegusi mūsu cerības”, norāda Dr. Skots Āns (Dr. Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. “Liela interese ir par jaunā tālruņa pārsteidzošo formu, tomēr vislielākais pārsteigums būs mobilajā industrijā reti sastopamais 4 collu platformāta ekrāns un tā sniegto priekšrocību atklāšana”.

Jaunā LG Chocolate ekrāns ir pārklāts ar rūdītu stiklu spīdīgi gludā, melnā ietvarā ar smalkiem sarkaniem akcentiem. Jaunais LG Chocolate turpina pārsteidzoši slaidu un šiku stila nostādni, kas bija raksturīga jau oriģinālajai Šokolādei.

Jaunā Šokolāde būs pieejama šī gada trešajā trimestrī pavisam 54 valstīs.


Komentāri (1)
Didzis: Manai sieva ir šis brīnums. Teiksim atklāti - nav labs LV ikdienas lietošanai. Konkrēti mīnusi ir sekojoši:
1. Piemēram Tev ir BL 40 un Tu runā ar kādu. Pie tam esi kruts un Tev ir pieslēgts līdzsavienojums. Tad Tev sarunas laikā, kad Tu runā ar savu vīru, zvana vecmāmiņa un vīrs vairs Tevi lāgā sāk nedzirdēt, jo sieva otrā galā raustās kā puņķis uz drāts.
2. Tas pats - notiek saruna ar sievai ar vīru. Atnāk sarunas laikā sievai SMS. Pārtrūkst saruna! :)
3. Bieži nenostrādā sensors - un liekot telefonu pie auss ar vaigu nospied atslēgšanas pogu.
4. Ja man būtu 70 gadi, tad telefona ātrdarbība man liktos ok, bet ņemot vērā, ka prasības pret telefoniem ir augstas - BL 40 diemžēl radijis vilšanās sajūtu. :(

Tiem kuriem ir svarīgas saruns, ērtums un savi nervi - ieteiktu šo telefonu nepirkt!
22/07/2010 16:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: