Šokolādes saldā atgriešanās
Publicēts 10. jūlijā, 2009.
LG Electronics paziņojis par lēmumu veidot jaunās paaudzes modeli uzņēmuma līdz šim visiecienītākajam mobilajam tālrunim Chocolate.

Jauno tālruni veidos tā pati dizaineru komanda, kas ir radījusi pirmo Chocolate. Jaunajam tālrunim būs ļoti īpašs dizains, tas apvienos labāko no tālruņa praktiskajām un izskata iespējām. Salīdzinājumā ar citu tradicionālo mobilo telefonu ekrāniem, jaunā tālruņa Chocolate ekrāns būs daudz labāks, jo apvienos maksimālu ērtumu ar sava priekšgājēja minimālistisko stilu un ikonisko dizainu.

“Mēs atgriežamies pie sava visu laiku iecienītākā modeļa, lai atdzīvinātu neaizmirstamu pieredzi,“ norāda Dr. Skots Āns (Dr. Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. “Līdz šim 54 valstīs ir tikuši pārdoti vairāk nekā 21 miljons mobilo tālruņu Chocolate, un mēs ticam, ka arī jaunās paaudzes Chocolate būtiski ietekmēs tirgu, tā nostiprinot LG šī gada pirmās puses izaugsmi.”

LG jaunais tālrunis Chocolate ir ceturtais modelis LG Black Label sērijā. Oriģinālā Chocolate mobilā tālruņa debija uz pasaules skatuves bija 2006. gada maijā, kopš tā laika šis modelis ir populārākais mobilais tālrunis uzņēmuma vēsturē. Tajā pašā gadā mobilais tālrunis ieguva starptautisko atzinību par inovatīvo dizainu, iegūstot prestižo Red Dot Design un iF Design balvu. Black Label sērijā ietilpst arī revolucionārais LG Shine, kura korpuss ir pilnībā veidots no metāla un klasiskais LG Secret, kas izgatavots no oglekļa šķiedras un rūdītā stikla.

Ir paredzēts, ka jaunais LG Chocolate mobilais tālrunis Baltijā būs pieejams jau rudenī. Papildu informācija un tālruņa fotogrāfijas būs pieejamas pirms atklāšanas.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: